sem5 = 4 tahun??

ini serius..mesti tolong die..hahaha..ala2 lagu wonderpets gitu!!
salam..
sebenarnya nk cter brapa lamanya aku n kwn2 aku berada kt Ipoh ni..4 tahun dh weh!! korang sedar x??ke buat2 x sdar?? kdg2 dh asa nk termuntah nk blajar..kak aku masa umur 22 mcm aku dh beranak-pinak dh kot..hehe.. yg aku still dok merenyeh kt cni?? hmm..xpela..ilmu punya psal kan..
selama 4 thun ni...mcm2 dh yg aku n membe2 aku ni wt..klas kami ni mmg kaki jalan, kaki makan n kaki2 yg len laa..haha.. pantang da open house, pantang da duit..mmg kami akan abehkan duit sama2 la..yg bestnya budak2 klas aku ni kaya transport laa..nk moto??ada..nk keta??ada jgk..tggl bas ngn lori je yg xda lg..kah3..ni kena tggu kwn2 aku beli la..bg kwn2 aku yg berniat nk anak ramai, sila beli bas ye..nnt x muat keta..huhu..ckp cmni sbb ada dh jgk classmate aku yg dh x sbar2 nk kwin sblum abeh study..nk tau sapa??tekala sendiri..
dhla..ckp lama2 pun x guna..jom kita layan gmbr aktiviti2 yg kami dh wt spnjg 4 thun di Ipoh...jeng3...


rombongan cik kiah ke Taiping utk telan durian..haha (umah Nurul, our classmate)



org2 kurg muda yg berlagak nk jd bdk2..(rumah anak yatim n miskin, Manjoi)

wajib bergambar lpas knyang (umah lec, Pn. Habibah)

menggila kt Jusco sambil melempar boling

wajib berkoya dgn cik Zima (Jusco)

penyucian hati di masjid..haha (masjid kt Kelantan, xtau nama)

masjid ni cantik, seni bina style Cina kot..(pas shopping kt Rantau Panjang)

buat gadget ramai2 sampai 4 pg, x tdo oi.. (kursus Manik Kayu, pengakap)

berkoya di Petronas Giant b4 ke K. Kgsar utk makan..haha

dh sampai umah En. Kamaruazli, sempat lg snap pic..kih3 (hantu kamera)

open house kt umah tutor, Tn. Hj. Abdul Razak, Manjoi

open house lg..sggup nek moto keliling Ipoh (umah Pak Cik Deris)

tolong pak..ngak mau cenggini..haha..pas jamuan klas (Empangan Sg. Kinta)

bdk2 x malu..buka puasa umah lec, Pn. Siti..(Ipoh)

oh..perkara wajib..(bermandi-manda di Lost World, Tambun)

bdk2 baik yg join semua program2 IPG..pdhal x bek sgt pun..hehe (ambang Merdeka)

dh puas membaling boling, amek gmbr plak!! (Jusco)

PBS 3- Cikgu koya amek gmbr kt skolah..haha

ini rombongan 1 family..haha..gayatnya titi gantung ni oii.. (Sg. Perlis, Perlis)

sblum PJ, jom berkoya lg..semua bdk girl G1, 14 ORG...

tmpat bez utk melepak beramai2..Dataran Ipoh..wajib!!

Ipoh Parade, tmpat jln2 cuci mata..dh xda duit, cmna nk shopping??

oh..tidak!!!

Chalet Teluk Batik...di sponsor khas oleh lec..bez!!

cepat2..b4 En. Zaki dtg, bek kita snap pic..haha (Studio TPP)
kawan2..aku takut..aku takot lg setahun..sbb kita akan berpisah..n bawa haluan masing2..time 2 msti sedih kan??n aku akan ingat n rndu korg smua..wuaaaaa!! sedih bangat ni dong!! setahun x lama dh..kejap je lg..
pergh..ber'feeling2' la plak aku ni..haha

pape pun, aku syg korg smua!!


3 masalah murid:

sEcaWaN hORlick

hum.. baru boleh.. huhu

Siti Azlin Iris

sedih nk tinggalkan kau ros..cewwahh

rose lyza

huhu..aku lg sedih..wuuuaaaaaaa..hahaha..ngada2