bila tension..balik kg tenangkan fikiran..huh

assalamualaikum...
semenjak dua menjak ni, memang sibuk sangat..praktikum la..biasala, dekat2 nak habis ni dah tak boleh nak rileks sangat macam dulu dah..aku sekarang tengah praktikum kat satu sekolah ni..
Allah..memang penat la bila sekolah lelaki semua..dahla tu, degil2 pulak..dengan cikgu pun melawan..adoi..
memang geram la, nak pukul lebih2 pun, anak manja belaka..silap hari bulan, kenala dengan mak bapak dia..bg coklat? tak kebulurnya budak2 tu, mak bapak dorang boleh bagi 10x ganda apa yg dorang nak..

dahla, aku memang malas nak citer pasal sekolah..memang tak sabar nak habiskan 2 bulan ni..aku balik kg, so..dapatla rehatkan kepala otak yg berserabut ni.. memang lega bila balik rumah sendiri..tapi hari kedua tu, mak Badtz ajak g dusun dia..rasa malas nak pegi, tapi kesian pulak..memang lama dah dok tunggu musim buah..
alhamdulilah, lepas dapat nasihat dari family, family Badtz, rasa lega sikit..lantak la dengan budak2 tu..yg penting, aku tak nak masuk hospital bahagia..hahahaha

duduk dekat dangau, memang best..

penat oooo panjat ke atas...

bawah bukit tu tempat kuari..tp hari pegi tu cuti..

tq bawa saya ke sini..huk3

org perlis yg cakap loghat abi, memang aku x paham..senyum je la kalau ngumpat aku pun..hik3

masak guna dapur kayu memang terbaik!! mak n kak long badtz yg sporting abeh

ni dangau @ pondok laa..

pokok rambutan..byk buah!!!

ni mak su badtz..tengah bakar ikan..aku??tolong tgk..kejam2

cantik, lega hati ni

bakar ikan dlm hutan..kah3

atas bukit...aarrggghhh

sedap sangat dapat makan lauk kg ni..kerabu lempun..best giler, 1st time mkn spnjg hidup ni..haha

makan nasi dlm daun apa ntah..hak3
p/s: lectuter suruh gitau unit praktikum, blacklist sekolah tu..so, InsyaALLAH junior2 tak dapat sekolah tu..biar je aku dan partner student pertama n terakhir ke sana..huk3

5 masalah murid:

mUniRa SabRi

syoknya....p bkelah dlm hutan...nie fmly bad ke?

rose lyza

yup..family dia la..mak dia beria ajak aku p..huhu

mien eaststar

fuyooo, besnyerrrrrr..

jom baca ni jap, mane la tau kot2 berminat ... sekadar berkongsi
...

mUniRa SabRi

syiok aih p bejalan sakan..dok kenai family baru..hihihi

rose lyza

ofkos laa..hak3