tiba2 dia ajak ke cameron..terkezut!!!

assalamualaikum...hepy tak weekend ni?? harap2 semua orang hepy..macam aku jugak..hahaha

ingat hari ni nak buat keja yg belum siap, sekali dia ajak p cameron..terkejut laa...ingat nak p lunch kat depan taman jer..huhuhu...tapi tak pa, dapat jalan2..actually dah banyak kali p cameron..dah tak tau nak beli apa..kaktus pun dah melambak2 beli, tapi last2 mampos gak..so, jalan2 jelah..cuci mata n beli la strawberry sikit dah alang2 ke sana..mentang2 cameron dekat, weekend pun jalan sana..huhuhu

jom layan gambar..tempat yg sama jugak pun..cactus point cantik, kena amek gambar banyak2...hehehe






















cameron best..dekat sana sejuk, angin macam air-cond..huhu..tapi aktiviti manusia banyak sebabkan pencemaran..tanah runtuh pun makin banyak sekarang..hmm..makin maju negara ni, makin musnah la alam..

7 masalah murid:

✿Cik Bunge✿

wah syok ye jejln...

rose lyza

SYOK LAA....hahaha
p release tension la...huhu

mUniRa SabRi

uih...NORA ELENA..ihik..bwk aku sama lo~

rose lyza

hahaha...aku p cari nora n seth laa..xda pun..hik3

mUniRa SabRi

ang ngan bad la jadi seth n elena...

rose lyza

hak3..x layak laa nak jd seth n elena

Siti Aminah Ismail@Shaari

eh same la kte pg cameron..
tp ct xsure ct pg same hri x ngn rose..
16 or 18 mcm tu la..
tp mse ct pg tu sgt pns smpai brpeluh2 kitorg..
mse ros pg sejuk ek..
mse ct pegi tu bunga pon layu je..
tension je..huhu.