busy sgt ni kenapa?? menggelabah....huh!!

assalamualaikum..
jadual penuh!!! jadual penuh!!!!
letihnya rasa...

datang sekolah, buat RPH, petang Rabu kokurikulum, petang Khamis 1 Murid, 1 Sukan...
assignment yg tak siap lg..baju sanding x pilih lagi..
kena jumpa HEP setel borang kebenaran nikah..

tiap2 hujung minggu ada la benda nak buat..dari 3 minggu lepas lagi..mula2 kursus kawin..dari pg sampai petang, 2 hari pulak tu..ptg Ahad tu cepat2 balik Seri Iskandar..Isnin dah sekolah..minggu lepas..balik kampung, setelkan borang nikah sebelah lelaki..minggu ni, Sabtu sekolah ganti..petang Sabtu p KL pulak...baju x pilih lagi..kalau abg aku main amek je kan, x muat pulak..tula, sapa suruh gemuk sgt..ish...

esok petang, kena balik Ipoh jap..amek surat beranak kat rumah sewa Ipoh..jumpa tutor, HEP..pastu barang2 yg dah beli nak kena bawa p KL siap2...minggu depan, 3 Mac sekolah ganti lagi..Ahad 4 Mac??free kot..doakan laa...

8 Mac (Khamis) dengar2 kena balik IPG..ada program apa tah, dari pagi sampai petang..petang tu kena balik Seri Iskandar pulak sebab Jumaat still sekolah..balik Ipoh lepas sekolah Jumaat tu (maybe) n Sabtu (10 Mac) pagi bertolak ke Kelantan..malam tu zima nikah..11 Mac kenduri zima..12 Mac pagi balik Kedah..13 Mac bertolak ke KL..adoiyai..bertapa penuhnya jadual aku sejak 2 menjak ni...


p/s: inilah akibatnya..kalau nak kawin tiba2..korang2..plan awal2 eh..x la kelam kabut macam aku!! huhu..apa2 pun kena hepy2 selalu...kalau tak, hidup ni rasa makin tension..n hepy sangat sebab akan tunaikan permintaan arwah ayah..insyaALLAH..doakan yg terbaik!!!

3 masalah murid:

✿Cik Bunge✿

wow mmg dahsyat jadual kak rose...
smoge semua ye ok >,<

alin

semoga dipermudahkan..amin2..kuat2..kemanisannya akn dpt slps nye nt..:-)

rose lyza

cik bunge: tu la pasal..rasa x bernafas dh..haha

alin: tq jiejah..hahaha