busy tapi hepy!!!

assalamualaikum..

sekarang saya berada di Puchong..
ye, saya tau esok sekolah..hahaha
kena balik lepas isyak nanti sebab nak kena tanda tangan tok kadi pe tah malam ni..
badiuzaman?? dont worry..dia tengah tido sekarang..bagi dia rest dulu sebab malam nnt nak drive pulak..
tah pukul berapa nak sampai..2 ke 3 pagi jugak kot..(bayangkan 6.30 pagi dh kena siap p sekolah..arrgghhh!!)

hmm..kami sampai petang kemarin..kebetulan, catering yg tempah tu bagi try makanan yg ditempah tu..
so, ok la..sedap..nasi dia sedap..saya pun xtau nasi pe, tapi warna kuning..haha
lauk ayam goreng berempah, daging masak hitam, dalca sayur2, acar timun (rugila sapa tak datang) hehe..

tadi pegi test baju..alhamdulilah, muat..haha..baju besar sikit, nanti dia jahit balik laa..so, saya tak besar la besar sangat nampaknya..hahaha

mm..setel dah semua..tudung pun dah beli siap2 tadi..make up, pelamin, bilik tidur semua kat kedai yg sama..inai je tempah dari tempat lain..thanks sangat2 kat my sister in law..dia mmg banyak tolong laa...kek, cupcake semua kak idah yg setelkan..(semalam pun test cup cake, sedap2 n comel jer)..doorgift pun dia jugak yg buat  rasanya..kak2 saya lain pun tolong gak..sponsor bunga telur, duit, hahaha..tq sangat2..sayang family!!!

hantaran yg sempoi2 pun dah beli..tq mek zima yg teman n pinjamkan jusco card..hahaha

sekarang cuma harapkan doa family, kawan2 n kita semuala supaya majlis yg dirancang ni berjalan lancar..insyaALLAH..

ni gambar masa cari barang hantaran..sempat lagi makan kat Johnnys...






1 masalah murid:

the puffy clouds
This comment has been removed by the author.