saya nak kawin dah..betul..tak tipu ni..haha

assalamualaikum..
betul la tajuk entry tu haa..nak terkejut apanya..biasalah hidup..mesti la penuh dengan kejutan kan..huk3..


actually lama dah plan, masa arwah ayah ada lagi..tapi x jangka la secepat ni n tiba2 mcm ni..


asalnya plan nak tunang dulu bln 3, nikah bln 6 n kenduri hujung tahun sebab nak buat sekali dgn my nephew..


tapi bila ayah dah xda, tanggungjawab semua kat abg..abg saya yg nak saya kawin cepat2..kami ikut je perancangan family kami ni..


pening la jugak dengan praktikum, assignment, bla3..tapi terpaksa curi2 ruang..hujung minggu memang tak boleh dok saja dah..kursus kawin, setel borang nikah, cari baju..adoi..letihnya rasa...


dugaan?? tahla..dulu elok ja cintan2..sekarang silap sikit je saya rasa nak mengamuk..ni keja syaitan la ni..pantang tgk org nak bina masjid..haha


doakan la yg terbaik utk saya dan bakal suami..adoi..yeke nak kawin ni??macam blur2 jer..*malu


so, kepada kawan2 blogger saya..saya ingin menjemput anda semua ke majlis akad nikah dan kenduri saya okey!!


INSYAALLAH jadual setakat ni:
akad nikah: 16 mac 2012 (jumaat), 4 pm
kenduri: 17 mac 2012, (sabtu)
alamat: no. 43 jalan BK3/6, bandar kinrara, 47100 puchong, selangor (rumah abg saya)


family nak buat tema2 pulak..ikot jela..haa..tema warna purple yer hari kenduri tu..purple apa pun xpala..belasah jer..haha..ni kenduri sempoi punya!!


jemput datang...ok2..nak sambung buat aktiviti student ni..kan x belajar student aku..bubye!!

7 masalah murid:

✿Cik Bunge✿

alamak kak x dpt dtg la
date sme ngan knduri umh member
smoge smua ye berjln dgn lancar...amin >,<

nazirah doakan kebahagiaan akak & husband ;p

sesuci embun pagi

kak ros & abg bad...smoga bhagia dunia akhirat...hepy sgt bila dpt tahu psl ni...tumpang gmbira..

rose lyza

cik bunge: ala..x bez la k.ngah x dpt dtg..klu tak, boleh g sekali ngn abg naim..anyway, thanks tau..

sesuci embun pagi: tahnks..jgn lupa dtg tau kenduri nnt..lepas tu, boleh balik maktab terus..tarikh hujung cuti..hehe

alin

tahniah awk..hehe
nk amik berkat hang la mcm ni..kih3
<3

rose lyza

alin: tq..haa..nak amek berkat, kena la bawa si dia sama nnt..hehe

✿Cik Bunge✿

tu la pasal...
mmg nk g sgt2 tp dkt ngan tarikh PBS plak ='(

nti angah nk tgk gmbr kak ea >,<

rose lyza

cik bunge: insyaALLAH..