5 cemerlang yg cikgu rosliza sayang

salam..
gembira berbaur sedih?? happy sebab dah berjaya selesaikan praktikum..sedih sebab terpaksa berpisah dengan budak2...
hari ni sedih berpisah dengan student 5cm..even baru sebulan, budak2 ni memang manja sangat..
hati cikgu mana yg tak luluh..bila student datang menangis, peluk dan cakap "cikgu jangan pergi"

aku bukan orang yang berhati batu..serius buat drama sedih tadi, sampai ke bilik guru budak2 ni ikut menangis..huhu..malu3..

dah laa..meh kita tengok budak2 yg aku syg ni..

syed arman khaleeq

kavinesan

hani amirah

samuel jonathan

ahmad fadhil

muhd fahmi

wan asyraf

hanie azlika

muhd danish

muhd danish qayyum

rabi'atul 'adawiyah

puteri nur aliah as-sofiah

noor syarafina

najwa farahana

fatihah amirah

khasvini

muhd hafiz

muhd harith danial

nur diana

muhd najmuddin

muhd zulhilmi syawal

nurul annisya

nor asmira

ammar zikri
 hari terakhir di SK SG. ROKAM

5 cemerlang

ada yg tak datang

cabutan bertuah

sabar yer

nak??

amboi..seronoknya danish

lawak laa

makan

apa ni..

smile

danish..tutup mulut tu

haha

puteri n hanie

ammar n syed

qayyum n syawal

fahmi n fadhil

asyraf n naj

kavi, danish n samuel

fatihah n annisya

najwa n syarafina

diana, hanie n asmira

ramai-ramai

bila hp cikgu jadi hak ammar

syed jangan sedih, belajar rajin2 tau

jadi org yg berguna

cikgu tak suka kamu gaduh2

bila cikgu dah jadi artis..haha





layan jelaa..haha


diana n syarafina

ammar buat muka comel..hehe

peace!!

rindu cikgu tak??

bye 5 cemerlang

hanie..hp cikgu tu

lastly ammar n syed..again..hak3

belajar rajin2..cikgu pasti rindukan kamu semua..

3 masalah murid:

mUniRa SabRi

weh..!!nak gak hadiah!!syoknya jadi chekguu~~~

rose lyza

hahaha..mengajaq syok weh..tapi nak buat rancangan mengajaq tu yg x syok..pening dok pikiaq nk buat aktiviti pa kt depa...

Ahmad Fadhil II

Favourite moments with our beloved teacher <3 :D