kellies castle yg disebut-sebut tu

sampai jugak hari ni..ni la rupenyer..(seram kot)

huk2..istana yg Kellie bina utk wife dia..tapi tak sempat siap sebab dia meninggal dulu..

ni koya namanya

bawa cik zima jalan2 hari ni

lif yg pertama sepatutnya dibina di Tanah Melayu tahun 1926, tapi tak kesampaian

atas castle

hehehe

nak terbang!!

masa ni dah penat sangat

binaan seni mogul yg tak siap

minum2..jangan merajuk

nak tengok!!




bear tree..tengok betol2..ada nampak beruang tak??










eh..terjumpa our lecturer, En. Radzi pulak..



SKYFIELD EDITION..NAK SANGAT EDIT KAN..












kualiti gambar adalah cap ayam..harap maklum.. bagi yg berminat dengan tempat yg sangat cantik ni, silalah berkunjung ke sana..memang tak rugi even harga tiket RM4 pun..selamat berhujung minggu!!

6 masalah murid:

nang masitoh

cikgu ros, tlg ajaq saya cmna nk bt banner blog kt ats tu??? cek xpandai, buruk gila blog aku, xmcm ampa pnya,huhu

rose lyza

hak3..aku guna picasa..hg download la dulu..t macam2 boleh buat..hehe

nang masitoh

weii maksud aku bukan nk edit cmna, tp nak letak banner tu elok2 kt ats tu cmna??? utk title blog aku..ang tgk la aku pnya, mmg huduh gila

rose lyza

kat design laa..pas2 kan ada bahagian header kan..edit header, hg upload la gmbar kat image tu..pas2 klik kat Instead of title and description..then save laa..clear x penerangan cikgu??faham x???hahaha

mUniRa SabRi

woah ! ! bwk aku p tempat nih ! !

rose lyza

maila perak dulu..baru boleh bawak hg p mun oiii..haha
tempat ni cantik weh..