assignment vs praktikum

yeahh...siap jugak bm sintaksis aku..lepas pening2 macam nak gila, finally...hahaha...bayangkan menghadap laptop ja, berhenti pun solat je kejap..memang berpinau biji mata aku neh..so, kawan2 jangan jadi macam aku tau..jangan buat keja last minute..hahaha..

esok praktikum..takut la jugak sebab 1st time kan..arap2 semuanya berjalan dengan lancar laa..dah iron siap2 baju kurung untuk seminggu..kena buat semua awal2, so tak kalut sangat nanti..sebagai cikgu yg prihatin, semalam p beli marker white board, pen merah, gam n segala benda laa..fuh..begitu prihatin yer..

hmm..kawan2 ku..selamat berpraktikum..n jadi cikgu yg baik tau..huhu

Even keja melambak or apa nk mendatang, hidup kena hepy2 selalu..peace!!!
p/s: jangan lupa assignment EDU kita belum buat woi..hahahaha

1 masalah murid:

ღmiSs JuLietღ

gud luck k.rose...
smoge berjaya dlm praktikum 1st >,<