JANGAN JADI BODOH

entry kali ni agak emo cket..sebab aku menulis dlm keadaan sakit hati, meluat, menyampah dan benci..perasaan2 ini adalah kata adjektif bg perasaan..sila ingat...

jangan jadi bodoh bila:
1. pakwe main kayu tiga n kita masih "xpela awak..saya still sayang awak even awak dah ada perempuan lain..saya rela dimadukan" (alhamdulilah, payung emas ko dapat kat syurga)

2. menjadi kawan kepada orang yg berperangai macam celak*....
dah tau kawan kita perangai macam bab*...penipu, pembelit, angkuh, bongkak, riak, takbur n bla3..kenapa masih membela dia?? kenapa?? kenapa?? dan kenapa??
percayala..perangai kawan kita akan mempengaruhi diri kita..PERCAYA X DENGAN AKU??

yela..memang kita kena terapkan nilai2 murni dan akhlak yg baik kat kawan kita..tapi...kalau dia still camtu, takkan kita nak berdiam diri..tinggalkan dia..pulaukan dia..maybe dengan cara tu dia faham n berubah..kenapa orang benci dia...jangan nak membela pulak..memang naik lemak laa badan dia yg sudah berlemak tu..

~ hari yg bikin aku panas saja...
~ sampai mati xkan maafkan....
~ perempuan bodoh utk lelaki yg bodoh...

4 masalah murid:

b.i.n.t.a.n.g

emo.. emo.. sape2??
(haha nk gosip gk!)

rose lyza

adala..haha..
nak gosip datang umah..heee

Siti Aminah Ismail@Shaari

paling sakit hati kalau kawan yg kte anggap baik salam cium pipi sgala sekali menipu kte.
kannn??
menipu baik punyaa.
huhu..
mmg klo ade depan muka ase nak penampaq.
jom kte ajaq laki bodoh n pompuan bodoh..
mmg emo klo ckp psl ni..hihi..

rose lyza

hahaha..sabaq2 cik ct oi..kan nanti x pasal2 kita kena darah tinggi..hehe..
tau xpa..konon je baik, padahal hampeh..ee..bodohnya...