praktikum SK Sg. Rokam

salam semua...
hari ni hari kedua praktikum..agak letih ye..nak pkir aktiviti utk student, nak tulis RPH lagi..so, time tak da kelas memang kena buat RPH siap2 laa..huhu..sekolah ok, sekolah cemerlang, sekolah yg dapat anugerah kualiti menteri pelajaran, n dicalonkan utk anugerah SBT (Sekolah Berprestasi Tinggi).. student pulak anak2 orang berada yer..mak bapak doktor la, pegawai bank la, macam2...

harap2 semua akan ok la..guru pembimbing sangat baik, sporting n stylo abeh laa..haha..tapi tetap la rasa takut bila lecturer nak datang observe nanti..pape pun, buat yg terbaik!! rancang kerja dari awal..Insyaallah semua akan berjalan lancar..wish me luck!!

jom layan tengok gambar...




ye, sekolah ni ada pendidikan khas jugak..

saya cikgu Rosliza yer...(p sekolah awal, memang tak sempat nak make up2 langsung k, haha..macam make up sgt sbelum ni)

my housemate, kami sekali praktikum.. (muka aku bulat!!)

2 masalah murid:

sEcaWaN hORlick

sELAMAT PAGI CKGU..

rose lyza

ye..slmat pg jgk ckgu zaman..skg dh x jmpa dh pg2,so rndu u laa..haha